Psicologia sistèmica i Coaching

Durant aquest període de confinament
SESSIONS ONLINE
** 20 % descompte **

608 77 26 36

TESTIMONIS PERSONALS

Miguel (42 anys), Tècnic administratiu

“La meva parella i jo vam demanar ajuda al Lluís en un punt en que la nostra relació estava en un punt crític. En dues sessions conjuntes ens va donar eines a nivell comunicatiu per a millorar la nostra relació. Posteriorment, amb sessions individuals, vam treballar creences enganyoses que tenia adquirides sobre mi. Alliberar-me d’elles m’ha ajudat molt a nivell personal. Ara tinc una visió molt més sana i equilibrada de mi mateix i del meu entorn.”

erzsebet-vehofsics-QJNFKcofcOc-unsplash
luca-bravo-O453M2Liufs-unsplash

Georgina (49 anys), Cap de Departament financer

“Gràcies al Lluís vaig poder fer un punt d’inflexió a la meva vida, que jo sola no em veia en cor de fer. Em va proporcionar les eines necessàries per tirar endavant amb coratge, força i energia, que era el que necessitava en aquells moments.”

Marian (41 anys), advocada

“Després del curs ja no serem els mateixos i estiguem on estiguem serem aquest nou JO que té una mirada més neta, clara i segura. Van quedar enrere les creences heretades i hem fet molt espai per a les noves. Per fi hem estat sincers amb nosaltres mateixos.”

Camí 4
jerry-zhang-SJGiS1JzUCc-unsplash

Iván (32 anys), entrenador personal

“No tinc més que paraules d’agraïment. Gràcies a tu he aconseguit connectar amb la persona que porto a dins i adonar-me’n de quines càrregues portava damunt que no em servien per tirar endavant en el meu dia a dia.”

Pilar (53 anys), empleada de banca

“Si hagués de definir en una paraula el que m’ha aportat el taller diria CONFIANÇA. En mi mateixa, en el que sóc, amb el bo i amb el dolent, perquè a la fi i al el cap sóc aquesta, però ara amb una visió i una comprensió més àmplia.”

IMG_20191015_160200
qingbao-meng-01_igFr7hd4-unsplash

Maricruz (43 anys), comercial

“A través de les sessions realitzades per Skype, vaig poder descobrir en Lluís la seva calor humà. Va saber ajudar-me combinant la proximitat d’un amic amb la necessària distància d’un professional. Molt agraïda.”

Gemma (50 anys), empleada de banca

“Lluís aporta una visió diferent a la manera d’afrontar els neguits que cadascú porta. Em va ajudar a descobrir que la causa del tot plegat sempre es troba dins d’un mateix. Només calia tenir la fortalesa per a buscar-ho dins i el Lluís em va donar les eines per aconseguir-ho.”

amanda-phung-1w2xsyc2wwI-unsplash
robert-lukeman-_RBcxo9AU-U-unsplash

Ferran (40 anys), comercial

“Vaig conèixer Lluís en els tallers que donava d’educació parental. Jo em trobava en una etapa complicada. Millorar el meu paper com a pare era clau per al meu creixement personal i per a la meva família. La seva ajuda va ser fonamental, em ampli la visió a nous horitzons que fins a aquest moment tenia per desconeguts. Posteriorment vaig necessitar acudir de nou a la seva consulta i em va obrir la ment per superar situacions que jo creia impossibles de superar. Un gran professional, amb un àcid sentit de l’humor, però que t’ajudarà en el que necessitis.”

Eli (26 anys), docent

“El procés que vaig fer amb en Lluís, i que continuo fent ara de forma autònoma, ha resultat ser més que una simple teràpia. Ha estat una transformació plena. Amb ell vaig aprendre a escoltar-me, a acceptar-me i que cal tenir en compte les meves necessitats. En definitiva, a estimar-me i a no jutjar-me. La majoria dels aspectes que tractàvem en les sessions aparentment distaven molt del motiu pel qual vaig decidir fer la primera visita amb ell. I això és el màgic: Lluís et tracta a globalitat per trobar les claus que t’ajudaran a assolir equilibri i benestar i aconseguir un major coneixement de tu mateix i un creixement personal que continuarà sempre. Perquè, un cop entens certes coses sobre el teu propi funcionament, ja no hi ha marxa enrere.”

mattia-ascenzo-S9HzTp407iA-unsplash
eberhard-grossgasteiger-y2azHvupCVo-unsplash2

Benet (39 anys), bomber

“A la vida hi ha moments en què caus en forats foscos dels quals és complicat sortir. Lluís em va recordar que podia sortir per mi mateix i em va donar la perspectiva necessària per fer-ho. Va ser un regal conèixer-lo i el tinc a la meva llista de agraïments que faig cada nit. “

Montse (48 anys), docent

“Crec que la persona que ha acabat el curs res té a veure amb la que va començar. Em veig a mi mateixa il·luminada, i no apagada com estava en un principi. Les meves competències parentals han millorat molt. He après un munt de coses que espero saber aplicar en el meu dia a dia amb la meva família.”

aliko-sunawang-Ikb80VsN3Nw-unsplash
Uso de Cookies Usamos cookies para proveerte del servicio y funciones propuestas en nuestra página web y para mejorar la experiencia de nuestros usuarios.   
Privacidad