Psicologia sistèmica i Coaching

Durant aquest període de confinament
SESSIONS ONLINE
** 20 % descompte **

608 77 26 36

PSICÒLEG I COACH PERSONAL

NÚMERO DE COL·lEGIAT COPC: 19.666

Explorant la vida em descobreixo a mi mateix.

EM PRESENTO

Em defineixo com un explorador de la vida. M’agraden els reptes, ja que em donen l’oportunitat d’aprendre; la vida m’ha ensenyat que qualsevol crisi pot ser viscuda com una oportunitat. Les situacions difícils m’han enfortit i han fet créixer la confiança en mi mateix.

Sento una gran compassió per les persones, siguin quines siguin les seves circumstàncies. El meu compromís amb la vida es CONFIAR en que el que em porta és el que necessito per créixer, APRENDRE sempre per arribar a un nivell de consciència més ampli i COMPARTIR les meves habilitats per fer d’aquest un món millor.

LA MEVA OFERTA PROFESSIONAL

La meva oferta professional com a PSICÒLEG I COACH es dirigeix a totes aquelles persones i families que necessiten orientació en processos de canvi i en la resolució de conflictes, sigui quin sigui l’àmbit vital que els afecti. L’objectiu és assolir un major benestar, tant a nivell personal com familiar.

M’he especialitzat en orientació familiar sistèmica, coaching sistèmic, educació emocional, mediació i Programació Nerolingüística. Des del coneixement de les implicacions sistèmiques transgeneracionals que tots “portem”, enfoco les meves sessions en les solucions i l’empoderament personal. 

Retrat 11

Arribat a aquest punt, ara ja em coneixes una mica. Si vols saber quelcom més de mi, t’ofereixo varis itineraris. Pots veure la meva formación acadèmica o pots llegir els testimonis personals d’alguns clients i alumnes. Amb el primer camí sabràs el meu itinerari formatiu, però el segon et dirà molt més de qui sóc. També et convido a que coneguis el meu Blog (per a aquesta darrera opció segueix el menú superior).

Uso de Cookies Usamos cookies para proveerte del servicio y funciones propuestas en nuestra página web y para mejorar la experiencia de nuestros usuarios.   
Privacidad